Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HÖLLVIKEN INNEBANDY
HELT VANLIGA STJÄRNOR.

GRATIS ENTRÉ PÅ SÄSONGENS SISTA HEMMAMATCH!
2020-03-02 15:00
Tiden går fort när man har roligt! Det är redan dags för säsongens sista hemmamatch och vad passar då bättre än att våra kära sponsorer bjuder alla besökare på fri entré - den s k PUBLIKMATCHEN! Nu hoppas vi att vi får se rejält orange läktare och ett jäkla tryck i hallen! 

Med tanke på senaste tidens formtopp där vi senast slog Mullsjö, ser vi fram emot att ge gästande Jönköping en rejäl kamp om de tre poängen!

Vår cafeteria är som alltid välfylld med allt från kaffe och hembakade godsaker till korv, hamburgare och popcorn. Cafeterian är öppen en timme före matchstart och vi hälsar alla välkomna upp i god tid!

Vi hoppas att vi får se många orange supportrar i hallen på lördag kl 16.00 som hejar fram laget till en viktig seger mot Jönköping! 👊


Svenska Superligan (SSL) är innebandyligan där världens i särklass bästa spelare håller till!

Är du Höllviken Innebandys nya klubbchef?
2020-02-24 18:58

Ladda ner PDF

Höllviken Innebandyförening bildades 2008 och föreningen växer för varje år. Idag är vi en av de största föreningarna i Vellinge Kommun och är en av de största innebandyföreningarna i Skåne.

 

Som förening prioriterar vi att våra spelare har roligt och känner glädje när de spelar innebandy och att de är stolta över att företräda föreningen, detta har visat sig vara ett framgångsrecept även på planen. Vårt herrlag har rusat igenom seriesystemet och spelar från och med säsongen 14/15 i Svenska Superligan (SSL), en bedrift som har givit eko i idrotts-Sverige!

Höllvikens Innebandyförenings vision är att föreningen skall vara en mötesplats för barn och ungdomar, tjejer som killar. En plats där social gemenskap formas med hjälp av idrottslig verksamhet.


BEFATTNINGSBESKRIVNING

I rollen som klubbchef kommer du tillsammans med övriga anställda och ideella krafter driva föreningens övergripande arbete och skapa förutsättningar för att Höllviken Innebandy utvecklas i önskad riktning i såväl elitsatsningen som den breda ungdomsverksamheten. Du kommer i huvudsak utgå från vårt kansli på Halörhallen i Höllviken men viss del resor kommer att krävas i rollen.


Klubbchefen har det övergripande ansvaret för all verksamhet - såsom t.ex. kansliet, ekonomi, sponsorer, försäljning, marknadsföring, kommunikation, olika events men det operativa arbetet genomförs till stora delar genom väl utvecklad delegering till underställda medarbetare eller med stöd av verksamhetsledare eller andra ideella resurser. Du rapporterar till styrelsen för föreningen.


Som klubbchef förväntas du kunna samarbeta på alla nivåer och ha god förmåga att leda människor mot gemensamt uppsatta resultat. Som många föreningar i Sverige så är det viktigt att man också tar stort ansvar i strävan att stärka klubbens ekonomi genom olika aktiviteter och event.


Klubbchefen förväntas vara tydlig i sin styrning samtidigt som man behöver vara kommunikativ i sin dialog med verksamhetsledare, föräldrar och medlemmar. Detta inte minst utifrån att Höllviken Innebandy är en ideell förening där merparten av resurserna är på frivillig basis. Klubbchefen är föreningens ansikte utåt och skall vara en kraft för att skapa goda relationer såväl internt inom föreningen som externt med sponsorer, kommunen, massmedia och andra intressenter.


Rollen som klubbchef är på 100% (kan diskuteras) och tillsättningen sker enligt överenskommelse men önskvärt är senast den 1/4 2020.

DIN PROFIL

För att lyckas i rollen som klubbchef hos Höllviken Innebandy tror vi att du måste vara en god ledare med starkt självständigt driv som får saker att hända. Du måste brinna för föreningslivet och ha förmågan att förstå förutsättningarna med ideell verksamhet, inte minst utifrån att både den breda ungdomsverksamheten och elitidrotten är lika prioriterad. 


Vidare behöver du vara en strukturerad person som bl.a. har egenskaper att utveckla ett gott samarbetsklimat, lyhörd för andras åsikter samt kunna etablera goda relationer. Eftersom rollen är föreningens ”ansiktet utåt” med uppgift att bl.a. skapa externa och interna relationer krävs det att du är kommunikativ i din personlighet.

DIN BAKGRUND

Vi ser gärna att du har en bakgrund som ledare inom företags- eller idrottsverksamhet, antingen som klubbchef eller annan roll där verksamhetsstyrning/-utveckling har varit en stor del av arbetsuppgifterna. Förutom ovanstående kommer vi sätta värde på meriter inom ledarskap, ideell föreningsverksamhet, marknad inkl. sponsorarbete och ekonomi.

ANSÖKAN

Verkar denna tjänst intressant, ber vi dig skicka din ansökan till jorgen.hagmann@nordea.com. Vi gör löpande urval men önskar få in din ansökan tillsammans med CV och personligt brev så fort som möjligt. Tjänsten önskas vara tillsatt senast den 1/4 2020 om möjligt.


Har du frågor är du välkommen att kontakta Jörgen Hagman (styrelseordförande) på ovanstående mejladress eller via mobil 070-535 90 57


Vi ser mycket fram emot din ansökan.

Ladda ner PDF

TACK FÖR MIG! NU VÄNTAR NYA UTMANINGAR!
2020-02-21 10:47
I mars gör jag min sista månad som anställd för Höllvikens IBF och i april väntar nya utmaningar. En fantastisk resa rent sportsligt och organisatoriskt i en oerhört fin förening som verkligen engagerar.
 
Tack till alla spelare och ledare som lägger ner hela sin själ för att driva föreningen framåt, fortsätt med det. Jag vill även tacka alla deltagare och föreningar som jag lärt känna via våra arrangemang. Sist men inte minst, ett stort tack för fyra fantastiska år - Stefan, Fredrik, Kjell, Janne, Abbe, Kent samt Jörgen, Erik, Peo och Micke. 
 
//Dennis Sjöstedt

Jörgen Hagmann, Ordförande Höllviken Innebandy:
 
Föreningen vill tacka Dennis för hans goda arbete hos oss under dessa fyra år. Dennis har varit oerhört viktig för oss i uppbyggnaden av vår ungdomssida samt inte minst gällande våra olika arrangemang.
 
Vi är mycket glada för att Dennis fortsatt vill engagera sig i vår förening då han fortsatt kommer vara ansvarig för vår satsning på JAS (Juniorallsvenskan) samt vara ansvarig för vår talangutveckling!
 
Vi önskar Dennis lycka till med hans nya utmaning!
SOMMARENS HÄFTIGASTE UPPLEVELSE - ANMÄL ER NU!
2020-01-09 18:48
Ta chansen att få en fantastisk innebandyupplevelse då vi för sjätte gången arrangerar vårt omåttligt populära Summer Camp. Lägret drivs av oss i Höllviken Innebandy som till vardags har ett herrlag i Svenska Superligan, världens bästa liga! 

Hos oss blir du tränad av våra egna duktiga ledare och SSL-spelare och precis som tidigare år kommer vi att krydda vårt Elite Camp med några av Sveriges bästa tränare. Under vårt läger samlas barn från stora delar av södra Sverige och Danmark där vi förra året slog rekord i antal deltagare och denna gången siktar vi ännu högre.

V.25, KIDS CAMP (född, 2015-2012)
V.25, YOUTH CAMP (född, 2011-2006)
V.26, ELITE CAMP (född, 2007-2003) (Begränsat antal platser)

Läs mer om lägret och anmäl dig här: https://hibf.sportadmin.se/start/?ID=262878
HÖLLVIKEN INNEBANDY ❤️ GOTHIA INNEBANDY CUP!
2020-01-06 22:00
Under ett flertal år har vår fina förening deltagit med många lag i Gothia Innebandy Cup. Årets tävling avgjordes 3-6 januari, detta år deltog vi med fler lag än någonsin. Hela 10 lag! Tjejer och killar i åldrar från 11 upp till 18 år. Det gör oss till den förening i turneringen som hade flest deltagande lag. Riktigt kul! Alla lag bodde på samma hotell, ett stenkast från många av spelplatserna. Förutom att vi mött många duktiga svenska lag har vi mött lag från Ryssland, Tjeckien, Slovakien, Holland, Norge och Danmark. Massor av fina prestationer av våra tjejer och killar, och fantastiska minnen och upplevelser. Detta spetsat med att två av våra lag gick riktigt långt i turneringen. Vi gratulerar Pojkar 14 till en finalplats och Pojkar 18 till en semifinalplats. Många av oss avslutar turneringen med lite innebandyabstinens, och börjar redan drömma om nästa års turnering. Då satsar vi på nytt rekord med 11 lag eller fler, eller hur? Till slut vill vi tacka vårt SSL lag för att de gjorde vår bussresa hem riktigt trevlig, då vi fick följa dem mot 3 nya poäng.

Sååååjaaaa Hölle!
Idrottsrörelsen i Sverige får 5i12-priset i år
2019-12-06 11:21

I veckan mottog Idrottsrörelsen ett pris som gör oss väldigt stolta. 5i12-rörelsen som arbetar mot främlingsfientlighet och rasism, för mänskliga rättigheter och alla människors lika värde tilldelar alla oss i Idrottsrörelsen 2019 års pris, med motiveringen:


”Det stora ideella folkrörelsearbete som görs för både vuxna, barn och ungdomar. Idrotten har i hela sin organisation på ett medvetet och positivt sätt utvecklat en värdegrund för människors lika värde, möjligheter och rätt, och mot främlingsfientlighet och rasism. Idrottsrörelsen har också en stor betydelse för folkhälsan och är ett utmärkt exempel på civilsamhällets betydelse.


Tack alla ideella ledare, alla förtroendevalda och alla aktiva inom idrottsrörelsen. Ni gör en otroligt viktig och avgörande insats. För att era ideella insatser ska kunna fortsätta bidra till ett starkare Sverige måste förutsättningarna för ert engagemang bibehållas och stärkas. Ert arbete får inte tas för givet."


Vi vet att föreningsidrotten gör befolkningen mer aktiv, minskar stillasittandet och bidrar till att minska hälsoklyftorna. Vi vet att föreningsidrotten skapar nätverk och bygger broar över gränser, att gemenskapen och tillhörigheten skapar ett skydd mot psykisk ohälsa.


Som ordförande för Höllviken Innebandy, Näset Innebandy och Gårdarike Innebandy vill jag tacka alla er som engagerar sig i våra fina föreningar!


Ni är alla värda pris och erkännande och utan ert engagemang hade det inte varit möjligt att bedriva verksamheten. 


TACK!


Jörgen Hagmann, ordförande

-------------------------------------

>> Läs mer på Riksidrottsförbundet <<

>> Läs mer om 5i12-rörelsen <<

HIBF-TV
Nyheter från våra lag
Pojkar 07, 20/03 19:32 
Pojkar 06, 27/02 11:23 
Pojkar 06, 14/02 11:46 
Pojkar 06, 24/11 16:19 
 
Våra Sponsorer