Bli medlem i Höllviken IBF
Nu fortsätter vi vår digitala utveckling!
2021-05-11 13:34

Vi har nyligen börjat använda fler funktioner i vårt föreningssystem SportAdmin. För dig som medlem innebär det bl a att du nu kan betala medlemsavgiften för 2021/2022 med nya digitala betalningsmetoder. Detta för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det kraftigt minskad manuell administration för oss som ideell förening.

Ny huvudtränare och sportchef klar!
2021-04-23 13:26

Vi är oerhört glada att vårt sökande efter ny huvudtränare och sportchef är till ända, då Stefan Prim idag tackat ja till rollen. Stefan kommer primärt att leda och utveckla herrlaget men även hålla koll på de spelare i föreningen som inom ett par-tre år kan bli aktuella för a-lagsspel. Det betyder enormt mycket att vi får in en ny och frisk kraft i föreningen så att såväl spelare som ledare ska utvecklas och få ny energi och inspiration.

Hjärtligt välkommen Stefan - vår senaste helt vanliga stjärna!

VÄLKOMNA TILL HÖLLVIKEN, BRÖDERNA BERGLUND!
2021-04-20 19:30

Det är med glädje som vi hälsar de två bröderna Adam och Alexander Berglund hjärtligt välkomna till Höllviken och Sveriges guldkust! De har idag signerat sina kontrakt som sträcker sig över två säsonger och vi ser fram emot deras erfarenhet och rutin i vår backlinje.

Ändrade öppettider på Innebandyesset!
2021-03-01 16:49
Vi vill informera alla medlemmar om att Innebandyesset f r om 1 mars kommer att ha tillfälliga öppettider på grund av korttidspermittering. Förhoppningsvis kan Esset återgå till normala öppettider inom en snar framtid men de tillfälliga tiderna gäller tills vidare.

Dessa tider gäller i maj:

Tisdagar, torsdagar: Kl 11:00-18:00
Lördagar: Kl 10:00-14:00
Söndagar, helgdagar: Stängt

I juni är det endast öppet lördagar kl 10:00-14.00!

Hemsida: innebandyesset.se
Summer Camp: Sveriges förbundskapten klar för Elite Camp!
2021-02-25 13:14
Vi är oerhört glada och stolta över att kunna presentera att Sveriges förbundskapten Niklas Nordén blir en av ledarna på årets Elite Camp!

Förutom att inneha den ärofyllda titeln förbundskapten så är Niklas även spelarutvecklingsansvarig på Svenska Innebandyförbundet. "- Från mina åtta år som tränare i SSL tar jag med mig förståelsen kring elitverksamheten och ett brett kontaktnät men jag har också en bakgrund som barn- och ungdomstränare de tio senaste åren. Just nu tränar jag exempelvis lag för 8-och 10-åringar och är även fotbollstränare för 10-åringar", säger Niklas.

Niklas Nordén är först ut i raden av fantastiska ledare till årets Summer Camp i Höllviken! Vi har några riktigt spännande namn kvar att presentera så håll utkik!

Läs mer om Summer Camp här och anmäl dig redan i dag för att säkra din plats!

Observera att det är begränsat antal platser till Elite Camp - detta för att säkerställa högsta möjliga kvalitet på lägret!
Idrottshallar öppnar för barn/ungdomar, födda 2002 och senare
2021-02-05 13:36
Det är står nu klart att våra ungdomar födda 2002 eller senare, får återgå i träning.

Det positiva beskedet kom från kommunen nu vid lunchtid: "Nya rekommendationer finns nu för barn/ungdomar födda 2002 och senare. Vellinge kommun öppnar från och med den 6/2 upp sina idrottshallar för dessa. Beslutet kommer i första hand att gälla fram till den 21/2. Ingen vuxenverksamhet får förekomma."

Vi räknar med att samtliga lag som nu tillåts att återgå i träning gör det.
Pojkar 06-07, 16/12 09:59
Pojkar 06-07, 16/10 13:40