Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Höllviken Innebandy
Helt vanliga stjärnor.

Bildbomb från säsongens sista SSL-match
2019-03-21 12:30

Fler bilder (+5) >>
Säsongens sista seriematch för herrarna spelades i söndags. Där delades även priserna ut från cykellotteriet. Vinnarna blev följande:


Vinnaren av cykeln:  Anna Marbrandt

Hövdinghjälmen:  Frans Svensson – priset hämtat av Annika Öberg

Landslagströjan:  Miranda Udd


Som tidigare nämnt spelade Fredrik Sjöstedt sin sista match och Johannes Wilhelmsson vann poängligan. Vi låter bilderna tala för sig själva! 

Bilderna är tagna av Maria Alstorp - se och njut!

Hyllas den som hyllas bör
2019-03-20 14:18
Vi i föreningen vill gärna uppmärksamma de personer och lag som under säsongen gjort prestationer som stuckit ut. Vet du någon som bör uppmärksammas? Kanske en specifik spelare, lagledare eller ett lag som gjort en suverän säsong? Skicka namn, bild och motivering till nyhet@hibf.se, så ser vi till att hylla den som hyllas bör! 
Vill du bli en helt vanlig stjärna? Nu öppnar damlaget upp för provträning!
2019-03-20 10:14
Foto: Patrik Palm

Damlaget slutade på en imponerande tredjeplats som nykomlingar i division 1. Nu tar vi sikte på Allsvenskan! Vill du bli en del av ett vinnande koncept och en helt vanlig stjärna? 


Torsdagen den 28 mars kl. 20.15 bjuder vi in till en öppen provträning i Halörhallen i Höllviken!


Vill du komma och provträna med oss eller har du några ytterligare frågor? Kontakta sportchef för damsektionen Anna Lena Magnusson på mail annalena.magnusson@bredband.net eller telefon 072-2224655. 


Varmt välkommen! 

Välkommen till Höllviken Lukas Eldholm!
2019-03-19 09:03

Vi kan redan nu släppa ytterligare ett nyförvärv klart för herrlaget. Välkommen till klubben Lukas Eldholm!


Namn: Lukas Eldholm

Ålder: 21 

Position: Center/högerforward

Moderklubb: Lillån IBK

Tidigare klubbar: Lillån IBK


Varmt välkommen till Höllviken! Vill du börja med att berätta lite om dig själv?

Tusen tack! Jag är 21 år och kommer från Örebro, är även uppväxt där. Jag jobbar just nu på en skola i Örebro som elevassistent. Annars så är jag mycket med vänner och spenderar mycket tid med dem. Har ett stort sportintresse överlag och kollar väldigt mycket på sport framförallt på fotboll. 


Hur kommer det sig att du valde Höllviken?

Jag har pratat med Höllviken i några veckor nu och har under hela tiden fått ett bra och proffsigt bemötande. Har fått en bra känsla från klubben och att man vill framåt hela tiden, vilket jag ser som en extremt viktigt sak till varför valet blev Höllviken. Sen känns som att det är ett riktigt härligt och gött gäng att spela med. 


Hur hade du beskrivit dig själv som spelare och vad hoppas du kunna tillföra laget?

Oj haha alltid svårt att beskriva sig själv. Men är en spelare som gillar att ha mycket boll och har nog mina styrker i spelförståelsen. Jag hoppas att jag kan hjälpa till på många plan och få laget att vinna så mycket som det bara går oavsett om det är att täcka skott eller göra mål. 

Vad är dina förväntningar inför nästa säsong?

Jag hoppas självklart att laget kommer nå sina mål och att jag kan hjälpa till att nå dem målen. 


Sportchef Viktor Ottosson om Lukas:
En ung mycket lovande spelare med en bra spelförståelse som kommer att höja nivån ytterligare i laget. 21 år och redan kapten i ett allsvenskt lag säger en del om Lukas som person. Han kommer att tillföra mycket både på och utanför banan så det ska bli väldigt roligt att se honom tillsammans med oss i Höllviken framöver!
Välkommen till herrlaget Simon Lindblad!
2019-03-18 16:16
Säsongen är knappt slut men vi kan redan nu berätta att vi har en ny spelare klar för herrlaget. Välkommen till klubben säger vi till Simon Lindblad!

Namn: Simon Lindblad 
Ålder: 19 år 
Moderklubb: Malmö FBC 
Tidigare klubbar: Malmö FBC, Malmhaug KFUM och IBK Lund 

Varmt välkommen till Höllviken! Vill du börja med att berätta lite om dig själv?
Stort Tack! Jag är en social kille som älskar träning och innebandy. Har spelat innebandy i rätt många år nu. Jag tog studenten för ca 1 år sedan på Malmö Idrottsgymnasium och har sedan dess jobbat som Order Koordinator på ett företag som heter Alfa Laval. Under min fritid brukar jag för det mesta umgås med vänner och familj men även kolla en hel del innebandy. Det blir också en hel del Fifa spelade när man har lite tid över. 

Hur kommer det sig att du valde Höllviken? 
Jag har varit och tränat med laget lite från och till sedan i vintras. Jag har fått ett väldigt professionellt intryck av Höllviken vilket jag värderar högt. Jag har också fått ett mycket varmt välkomnande av både ledare och spelare. Sen vill man såklart spela i Skånes bästa innebandylag på senior nivå som även är ett av Sveriges bästa enligt mig.

Hur hade du beskrivit dig själv som spelare och vad hoppas du kunna tillföra laget? 
Som spelare skulle jag säga att min spelförståelse och skott är mina bästa sidor, Jag gillar även att utmana min gubbe och hänga upp den i krysset men även slå en snygg assist. Jag vill tillföra mer fart och kanske en och annan Zorro-fint när tillfälle ges och förhoppningsvis även göra några poäng.

Vad är dina förväntningar inför nästa säsong? 
Ser fram emot att få göra min debut i världens bästa liga SSL. Som lag hoppas jag att vi ska kunna vara med och utmana ordentligt om en slutspelsplats. Sen för mig själv hoppas jag givetvis kunna ta en startplats i laget också. 

Sportchef Viktor Ottosson om Simon:
Simon tillhör den yngre generationen innebandyspelare som verkligen lever för sporten. En teknisk spelare som med rätt inställning kan komma att tillföra mycket för Höllviken i framtiden. Det ska bli spännande och se vad en försäsong tillsammans med oss i Höllviken kan göra för honom! Till en början kommer Simon givetvis ha en hel del att lära med tanke på sin ålder och att han kommer från spel i div 1. Vi hoppas kunna ge honom den utbildning som krävs för att han ska kunna etablera sig på SSL nivå!
Höllvikenprofilen lägger klubban på hyllan
2019-03-16 10:38
Idag spelar herrarna säsongens sista seriematch. 
Förutom detta spelar Fredrik Sjöstedt sin sista match innan han valt att lägga klubban på hyllan. 
Vi i klubben vill hylla och tacka Figge för all den tid han lagt inom klubben under dessa år. Missa inte dagens match mot Dalen, matchstart på Halör 15.00. Hylla Figge och heja fram herrarna till vinst!
HIBF-TV
Nyheter från våra lag
 
Våra Sponsorer