SUCCÉ FÖR HELT VANLIGA STJÄRNOR PÅ NOVA OPEN!
2019-08-19 09:35
Orange dominans på Nova Open!
I helgen genomfördes Nova Open i Lund. Massor av fina insatser från alla deltagande lag från Höllviken Innebandy. Lag fanns med från P05, P06, P07 och P08. Helgen avslutades med slutspel i P05 och P07. Där var det näst intill total dominans från Höllvikens alla lag. I båda klasserna gick klubbens tre deltagande lag till semifinal, i båda klasserna var det Höllviken mot Höllviken i final. Tillsammans är vi starka. Helt vanliga stjärnor helt enkelt!
PRE SEASON CHALLENGE KIDS 2019 - SUCCÉN FORTSÄTTER!
2019-08-13 15:29

PRE SEASON CHALLENGE KIDS - NU ÖPPNAR VI ÄVEN ANMÄLAN FÖR DE ALLRA YNGSTA STJÄRNORNA!

Under hela september arrangerar vi försäsongsturneringar för både seniorer och ungdomar, nu är det äntligen dags för de allra yngsta stjärnorna. Vi bjuder härmed in till försäsongsturnering för pojkar & flickor på grön nivå, födda 2010-2013. Vi vill ge alla knattelag chansen till en turnering som syftar till att spela roliga och jämna matcher. Turneringen spelas under en dag och avslutas med att alla spelare och ledare bjuds på matchen i Svenska Superligan mellan Höllviken och Warberg IC.

Läs mer om turneringen och anmäl er här: https://hibf.sportadmin.se/start/?ID=265467

PRE SEASON CHALLENGE JUNIOR 2019 - HÖG TID ATT ANMÄLA SIG!
2019-08-06 11:46
Nu närmar vi oss äntligen september månad och det är hög tid för er som fortfarande inte planerat er försäsong att anmäla sig.

Följande lag är klara för turneringen:

FLICKOR 2004-06 (14/9)

IK Stanstad
IBK Genarp
Kärra IBK

All info om turneringen och anmälan hittar ni här: https://hibf.sportadmin.se/start/?ID=261727
Corplus fortsätter och utökar sitt samarbete!
2019-08-06 08:43

Corplus går från och med säsongen 2019/2020 in som Platina-Partner (huvudsponsor) till Höllviken Innebandy.

- Vi har varit Guldpartner till klubben sedan 2017 men kommer från och med denna säsongen att gå in som huvudsponsor, säger Henrik Johnson på Corplus.

Damlaget flyttar upp från egna leden!
2019-07-15 19:34
Ytterliggare en stjärna har tillkommit i damlaget!
Namn: Mathilda Laserow
Position: Forward
Moderklubb: Gårdarike IBK
Tidigare klubbar: Gårdarike IBK, Hofterup IBF

Välkommen till damlaget!

Vad kommer just du att bidra med och vilka förväntningar har du inför kommande säsong?
Jag gillar att skjuta mycket och hoppas såklart kunna bidra med några poäng kommande säsong.
Hoppas att jag kommer att utvecklas mycket som både spelare och individ. Jag är väldigt ung och har bara spelat i damlag en säsong, därför kommer detta att bli en utmaning som jag ser fram emot.

Beskriv dig med 3 ord:
Glad, tävlingsinriktad & målmedveten.

Jörgen Laserow "huvudtränare" om Mathilda:

"Mathilda är en av våra lovande -03 tjejer som efter en första inledande säsong i Höllviken 2018/2019 nu tar steget upp i A truppen. Under förra säsongen så tränade Mathilda en dag i veckan med vårt division 1 lag med målet att helt bli uppflyttad till den kommande säsongen. Karakteristiskt för Mathilda är ett bra skott och mycket bra speluppfattning, trots sin ringa ålder så spelar hon en väldigt mogen innebandy och är inte rädd för att gå in hårt i närkamperna."

Damlaget flyttar upp från egna leden!
2019-07-15 19:19
Ytterliggare en stjärna har tillkommit i damlaget
Namn: Jessica Andersson
Position: Forward
Moderklubb: Höllviken IBF
Tidigare klubbar: IBK Höllviken, Höllviken IBF

Välkommen till damlaget!

Jag kommer att bidra med energi, fart och kämpaglöd. Även mycket positivitet & skratt till laget och tränarna!
Mina förväntningar för kommande säsong är väldigt höga såklart, jag får prova på att lira i division 1 vilket betyder mer fart och tuffhet i spelet detta skall bli riktigt kul att få känna på. Ser fram emot att få börja lira snart och få utveckla mig själv som spelare ännu ett steg längre.

Beskriv dig med 3 ord:
Snabb, envis & vinnarskalle.

Jörgen Laserow "huvudtränare" om Jessica:

"Jessica är en spelare som förra året spelade i vårt D2 lag. Karakteristiskt för Jessi är full fart och att inte ge sig i varken närkamper eller löpningar.  Man behöver aldrig tveka på vad man får när man sätter in Jessi på plan, 110% levereras. Jessi har bra arbetskapacitet och målet för i år är att få in division 1 tempo i både kropp och huvud. Det skall bli spännande att följa Jessis första år i division 1."

HIBF-TV
Pojkar 07, 19/08 09:59