Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Höllviken Innebandy
Helt vanliga stjärnor.

Höllviken Innebandy eller Malmö Redhawks?
2019-05-19 17:55

⭐ Nu är biljetterna till denna historiska match släppta! ⭐

Vem går vinnande ur kampen; hemmalaget Höllviken Innebandy eller gästande Malmö Redhawks? Vilka skjuter hårdast eller vilka är pricksäkrast? 


Missa inte det historiska mötet när Skånes två bästa lag inom sina respektive sporter gör upp! Förutom matchen som spelas 3 x 20 minuter kommer det att bjudas på skills competitions, autografskrivning, fotografering och mycket mycket mer!

In och säkra din plats redan idag och var på plats när det händer, där det händer! 

Köp biljetten här!

SUMMERCAMP 2019 - HÖG TID ATT ANMÄLA SIG!
2019-05-15 10:58

Nu är det drygt fyra veckor kvar till sommarens häftigaste upplevelse drar igång. För att säkra er plats är det hög tid för att anmäla sig. 


Ni hittar all info här: https://hibf.sportadmin.se/start/?ID=215311


Malmö Redhawks + Höllviken Innebandy = SANT
2019-05-12 09:26
Jon Cervin, Höllviken Innebandy och Patrik Sylvegård, Malmö Redhawks

Malmö Redhawks och Höllviken Innebandy - Skånes två bästa klubbar inom sina respektive sporter - inleder samarbete!

 

Jon Cervin, marknadsansvarig för Höllviken Innebandy. Hur kommer det sig att denna idén dök upp?

- Jag har genom Corplus arbetat med Patrik Sylvegård (VD/Sportchef) och Mats Larsson (styrelseordförande) i Malmö Redhawks tidigare så vi känner varandra lite. Sedan jag blev marknadsansvarig för Höllviken Innebandy så fick jag frågan från Mats under en lunch, om vi inte kunde ha en gemensam jippo-match i innebandy mellan killarna i Redhawks och vårt SSL-lag. Klart vi hakar på den idén, sa jag. Efter samtal med tränarna i respektive lag har vi fått OK att genomföra detta. 


Alla spelare tycker det skall bli riktigt roligt. Matchen kommer gå av stapeln den 15:e juni i Halörhallen. Det blir en superbra för orten och innebandyn tror jag. 

 

När vi sedan pratade vidare så inser vi att det finns fler beröringspunkter där vi kunde samarbete. Här är tanken att vi skall fortsätta diskussionerna om hur och i vilka format. Men vi ser mycket fram emot ett bra samarbete. 

 

Vem vinner matchen?

Det är ju idrottsmän på högsta nivå vi pratar om, så alla vill ju vinna. Oavsett om det är en jippo-match eller ej. Spelmässigt bör ju våra innebandykillar ro hem detta, men sedan har vi ju ganska fysiska spelare i Redhawks. Jag är nog mer orolig för skaderiskerna, men det är därför vi lagt matchen i juni.

Fotnot: Mer information om och biljetter till matchen den 15 juni kommer att släppas inom kort. Håll ögonen öppna så att du inte missar detta historiska möte.

SSL CAMP 2019 - FÖRBERED DIG INFÖR SÄSONGEN!
2019-05-10 10:20

Nu har du chansen att förlänga sommaren och förbereda dig på bästa sätt inför säsongen tillsammans med våra helt vanliga SSL-stjärnor. Utöver massvis med innebandy kommer vi även att ha fullt med aktiviteter nere vid stranden och runt omkring området vid Gyahallen. 


När? 12-16 Augusti.

Var? Gyahallen, Höllviken.

Vem? Pojkar & flickor födda 2005-2010.

Pris? 1495:-


Läs mer om lägret och anmäl er under arrangemang. Vid frågor vänligen kontakta dennis@hibf.se

⭐ JW kallad till landslagslägret! ⭐
2019-05-08 11:41
Grattis till din plats till landslagslägret i Uppsala, den 23-26 maj! Den givna frågan är givetvis; hur känns det?
Är alltid roligt och hedrande att få representera landslaget. Ska bli extra roligt att få spela lite innebandy nu igen när det var så pass länge sedan sist för egen del.  

Vad känner du själv att du behöver göra för att säkra en plats i truppen inför Finnkampen i september och EFT i november?
Jag måste våga att ta för mig på plan, göra de saker jag är bra på och på så sätt bidra med mitt spel.

Det är ganska intensiva dagar under landslagssamlingar och många personligheter som ska samsas. Vilka umgås du mest med och vem är den som hittar på mest "skit"?
Vi umgås mycket allihopa, även om alla kommer från olika lag med viss rivalitet blir det en grym gemenskap när vi väl samlas med landslaget, vilket är en styrka i Sverige tycker jag. Den som står för mest ”skit” är absolut Rudd, helt i egen klass där… Vi i föreningen håller givetvis alla tummar som går för att JW både ska ta och behålla den plats vi och så många anser är hans i landslaget!


PRE SEASON CHALLENGE - DAGS ATT PLANERA FÖRSÄSONGEN!
2019-05-08 11:25

Vi välkomnar Eslövs IBFPalmstaden Innebandy & Lomma FBC som är först ut att anmäla sig till turneringen. 

Fler lag kommer att presenteras inom kort och för er som fortfarande inte planerat er försäsong så hittar ni all info om turneringen här: https://hibf.sportadmin.se/start/?ID=224025

HIBF-TV
Nyheter från våra lag
Pojkar 07, 16/05 10:36 
Flickor 04-06, 06/05 09:15 
Flickor 04-06, 30/04 09:20 
Pojkar 07, 29/04 12:50 
Pojkar 07, 25/04 11:06 
Pojkar 06, 25/04 07:57 
 
Våra Sponsorer