Damlaget flyttar upp från egna leden!
2019-07-15 19:34
Ytterliggare en stjärna har tillkommit i damlaget!
Namn: Mathilda Laserow
Position: Forward
Moderklubb: Gårdarike IBK
Tidigare klubbar: Gårdarike IBK, Hofterup IBF

Välkommen till damlaget!

Vad kommer just du att bidra med och vilka förväntningar har du inför kommande säsong?
Jag gillar att skjuta mycket och hoppas såklart kunna bidra med några poäng kommande säsong.
Hoppas att jag kommer att utvecklas mycket som både spelare och individ. Jag är väldigt ung och har bara spelat i damlag en säsong, därför kommer detta att bli en utmaning som jag ser fram emot.

Beskriv dig med 3 ord:
Glad, tävlingsinriktad & målmedveten.

Jörgen Laserow "huvudtränare" om Mathilda:

"Mathilda är en av våra lovande -03 tjejer som efter en första inledande säsong i Höllviken 2018/2019 nu tar steget upp i A truppen. Under förra säsongen så tränade Mathilda en dag i veckan med vårt division 1 lag med målet att helt bli uppflyttad till den kommande säsongen. Karakteristiskt för Mathilda är ett bra skott och mycket bra speluppfattning, trots sin ringa ålder så spelar hon en väldigt mogen innebandy och är inte rädd för att gå in hårt i närkamperna."

Damlaget flyttar upp från egna leden!
2019-07-15 19:19
Ytterliggare en stjärna har tillkommit i damlaget
Namn: Jessica Andersson
Position: Forward
Moderklubb: Höllviken IBF
Tidigare klubbar: IBK Höllviken, Höllviken IBF

Välkommen till damlaget!

Jag kommer att bidra med energi, fart och kämpaglöd. Även mycket positivitet & skratt till laget och tränarna!
Mina förväntningar för kommande säsong är väldigt höga såklart, jag får prova på att lira i division 1 vilket betyder mer fart och tuffhet i spelet detta skall bli riktigt kul att få känna på. Ser fram emot att få börja lira snart och få utveckla mig själv som spelare ännu ett steg längre.

Beskriv dig med 3 ord:
Snabb, envis & vinnarskalle.

Jörgen Laserow "huvudtränare" om Jessica:

"Jessica är en spelare som förra året spelade i vårt D2 lag. Karakteristiskt för Jessi är full fart och att inte ge sig i varken närkamper eller löpningar.  Man behöver aldrig tveka på vad man får när man sätter in Jessi på plan, 110% levereras. Jessi har bra arbetskapacitet och målet för i år är att få in division 1 tempo i både kropp och huvud. Det skall bli spännande att följa Jessis första år i division 1."

SSL CAMP 2019 - SÄKRA DIN PLATS NU!
2019-06-28 20:40
Anmälningarna strömmar in, ta nu chansen att säkra din plats och avsluta sommarlovet tillsammans med oss. Träffa våra helt vanliga SSL-stjärnor och förbered dig på bästa sätt inför säsongen.

All info hittar ni under arrangemang!
Damlaget forsätter att ta form!
2019-06-26 19:14
Ytterliggare en stjärna har tillkommit i damlaget
Namn: Lina Neglén
Position: Där det behövs
Moderklubb: Lomma FBC

Varmt välkommen till Höllviken!

Vad känner du till om Höllviken?
En klubb som har med stora steg klättrat sig uppåt på kort tid.

Fart och fläkt, snack och skratt :-)
Att som ett lag spela med kvalité mot svårt men även lätt motstånd. Även att utvecklas mycket och ha kul.

Snabb - envis - förvirrad

Vi tackar även här Lomma FBC för gott samarbete och låter Lina spela med dubbellicens.
Höllviken IBF, IBK Höllviken och Näset IBF kallar till årsmöte måndagen den 15/7 kl 18.00 Halör
2019-06-24 13:13

Alla medlemmar som under mötesåret fyller lägst 18 år och har betalat medlemsavgiften för säsongen 2018/2019 har rösträtt på mötet. Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.

Verksamhetsberättelse, revisorernas berättelse, verksamhetsplan med budget samt styrelsens förslag och inkomna motioner med styrelsens yttrande finns rekvirera via kansliet fr.o.m. måndagen den 8/7. Maila in ditt intresse till kansli@hibf.se.

Föredragslista

1.    Fastställande av röstlängd för mötet.

2.    Val av ordförande och sekreterare för mötet.

3.    Val av protokolljusterare och rösträknare.

4.    Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.

5.    Fastställande av föredragningslista.

6.    Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret.

7.    Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste

verksamhets/räkenskapsåret.

8.    Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.

9.    Fastställande av medlemsavgifter.

10.  Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för det kommande

verksamhets-/räkenskapsåret.

11.  Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.

12.  Val:

a) Omval av ledamöter för en tid av två (2) år.

b) Val av revisor för en tid av ett (1) år.

c) Beslut om val av ombud till SDF-möten (och eventuellt andra möten där

föreningen har rätt att representera med ombud).

d) Val av en person till valberedningen för en tid av två år (2) år.

13. Övriga frågor.

Om du önskar deltaga vid årsmötet behöver du anmäla det till kansli@hibf.se.

Jakob Gullberg förlänger!
2019-06-24 10:30
Det står nu klart att publikfavoriten Jakob Gullberg fortsätter i den orange tröjan i ytterligare två år! Vi tog oss ett litet snack med Jakob för att höra hans tankar.
HIBF-TV
Pojkar 06, 26/05 20:35