Ändrade öppettider på Innebandyesset!
2021-03-01 16:49
Vi vill informera alla medlemmar om att Innebandyesset f r om 1 mars kommer att ha tillfälliga öppettider på grund av korttidspermittering. Förhoppningsvis kan Esset återgå till normala öppettider inom en snar framtid men de tillfälliga tiderna gäller i skrivande stund fram t om 31 maj.

Måndagar, onsdagar 11:00-18:00, lunchstängt kl 14:00-15:00

Lördagar 10:00-14:00

Hemsida: innebandyesset.se
Summer Camp: Sveriges förbundskapten klar för Elite Camp!
2021-02-25 13:14
Vi är oerhört glada och stolta över att kunna presentera att Sveriges förbundskapten Niklas Nordén blir en av ledarna på årets Elite Camp!

Förutom att inneha den ärofyllda titeln förbundskapten så är Niklas även spelarutvecklingsansvarig på Svenska Innebandyförbundet. "- Från mina åtta år som tränare i SSL tar jag med mig förståelsen kring elitverksamheten och ett brett kontaktnät men jag har också en bakgrund som barn- och ungdomstränare de tio senaste åren. Just nu tränar jag exempelvis lag för 8-och 10-åringar och är även fotbollstränare för 10-åringar", säger Niklas.

Niklas Nordén är först ut i raden av fantastiska ledare till årets Summer Camp i Höllviken! Vi har några riktigt spännande namn kvar att presentera så håll utkik!

Läs mer om Summer Camp här och anmäl dig redan i dag för att säkra din plats!

Observera att det är begränsat antal platser till Elite Camp - detta för att säkerställa högsta möjliga kvalitet på lägret!
Idrottshallar öppnar för barn/ungdomar, födda 2002 och senare
2021-02-05 13:36
Det är står nu klart att våra ungdomar födda 2002 eller senare, får återgå i träning.

Det positiva beskedet kom från kommunen nu vid lunchtid: "Nya rekommendationer finns nu för barn/ungdomar födda 2002 och senare. Vellinge kommun öppnar från och med den 6/2 upp sina idrottshallar för dessa. Beslutet kommer i första hand att gälla fram till den 21/2. Ingen vuxenverksamhet får förekomma."

Vi räknar med att samtliga lag som nu tillåts att återgå i träning gör det.
Träningsstopp
2020-12-21 12:39
På grund av de nya, strängare restriktionerna har styrelsen idag beslutat att stoppa all ungdomsträning fram t om årsskiftet. Syftet är att bidra till att stoppa smittspridningen. Detta gäller samtliga ungdomsgrupper i Höllviken, Näset och Gårdarike.

Styrelsen följer råd och rekommendationer löpande och återkommer med uppdaterade eller förlängda förhållningsregler efter nyår.
Julhälsning från Höllviken Innebandy!
2020-12-18 12:52
Ett väldigt annorlunda år går mot sitt slut, ett år som vi nog alla kommer att minnas en lång tid framöver. Många branscher och verksamheter har det tufft - inte minst idrottsrörelsen - där många föreningar kämpar för sin överlevnad. Vi är inget undantag.

När våra cuper och camper ställs in, biljettintäkterna är precis som cafeteriaförsäljningen noll, har vi förmånen att vara begåvade med ett antal krafter som bidrar till att innebandyn i Vellinge kommun fortlever.

Vi vill härmed rikta ett hjärtligt tack till alla er spelare, ledare, supportrar och sponsorer som på olika sätt stöttar våra föreningar Höllviken Innebandy, Gårdarike IBK och Näset IBF. Det är ni som gör vår helt vanliga stjärnhimmel så lysande!

Med hopp ser vi fram emot det kommande året och önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!
50% rabatt från Salming!
2020-12-15 14:36

Det är tyvärr mycket tid som vi nu tillbringar inomhus då vi mer och mer måste befinna oss i våra hem. Folkhälsomyndigheten vill att vi ska fortsätta att träna men då i största mån utomhus.

Vi på Salming vill vara med och pusha för rörelse och fysisk aktivitet trots dessa svåra tider. Vi vill därmed erbjuda alla medlemmar och familj med släkt i Höllviken Innebandy en rabattkod på vårt löparsortiment som gäller hela december ut på vår hemsida www.salming.com

Ange rabattkod: SALMING-JUL-50

God jul önskar alla vi på Salming!

Pojkar 06-07, 16/12 09:59
Pojkar 06-07, 16/10 13:40