Damlaget forsätter att ta form!
2019-06-26 19:14
Ytterliggare en stjärna har tillkommit i damlaget
Namn: Lina Neglén
Position: Där det behövs
Moderklubb: Lomma FBC

Varmt välkommen till Höllviken!

Vad känner du till om Höllviken?
En klubb som har med stora steg klättrat sig uppåt på kort tid.

Vad kommer just du att bidra med och vilka förväntningar har du inför kommande säsong?
Fart och fläkt, snack och skratt :-)
Att som ett lag spela med kvalité mot svårt men även lätt motstånd. Även att utvecklas mycket och ha kul.

Beskriv dig med 3 ord:
Snabb - envis - förvirrad

Vi tackar även här Lomma FBC för gott samarbete och låter Lina spela med dubbellicens.
Höllviken IBF, IBK Höllviken och Näset IBF kallar till årsmöte måndagen den 15/7 kl 18.00 Halör
2019-06-24 13:13

Alla medlemmar som under mötesåret fyller lägst 18 år och har betalat medlemsavgiften för säsongen 2018/2019 har rösträtt på mötet. Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.

Verksamhetsberättelse, revisorernas berättelse, verksamhetsplan med budget samt styrelsens förslag och inkomna motioner med styrelsens yttrande finns rekvirera via kansliet fr.o.m. måndagen den 8/7. Maila in ditt intresse till kansli@hibf.se.

Föredragslista

1.    Fastställande av röstlängd för mötet.

2.    Val av ordförande och sekreterare för mötet.

3.    Val av protokolljusterare och rösträknare.

4.    Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.

5.    Fastställande av föredragningslista.

6.    Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret.

7.    Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste

verksamhets/räkenskapsåret.

8.    Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.

9.    Fastställande av medlemsavgifter.

10.  Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för det kommande

verksamhets-/räkenskapsåret.

11.  Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.

12.  Val:

a) Omval av ledamöter för en tid av två (2) år.

b) Val av revisor för en tid av ett (1) år.

c) Beslut om val av ombud till SDF-möten (och eventuellt andra möten där

föreningen har rätt att representera med ombud).

d) Val av en person till valberedningen för en tid av två år (2) år.

13. Övriga frågor.

Om du önskar deltaga vid årsmötet behöver du anmäla det till kansli@hibf.se.

Jakob Gullberg förlänger!
2019-06-24 10:30
Det står nu klart att publikfavoriten Jakob Gullberg fortsätter i den orange tröjan i ytterligare två år! Vi tog oss ett litet snack med Jakob för att höra hans tankar.
Damlaget fortsätter ta form
2019-06-24 08:15
Ytterliggare en stjärna har tillkommit i damlaget
Namn: Moa Delshammar
Position: Back
Moderklubb: Malmhaug
Tidigare klubbar: Malmhaug & Lomma FBC

Varmt välkommen till Höllviken!

Vad känner du till om Höllviken?
Jag vet att Höllviken är en bra och framgångsrik klubb. Även en klubb där det finns stor utvecklingsmöjlighet för spelarna.

Jag kommer att komma in med bra inställning. Som back kommer jag inte ge upp.
Att jag kommer att utvecklas som spelare, att jag kommer komma in i spelet och att jag ska bli en spelare att räkna med.

Beskriv dig med tre ord:
Positiv, envis & stabil

Vi tackar Lomma FBC för gott samarbete med att låta henne spela för oss med dubbellicens.
Ny huvudtränare i D 1
2019-06-16 15:36
Jörgen Laserow ny stjärna som huvudtränare i Dam Div 1

Namn: Jörgen Laserow
Moderklubb: Vellinge IBK
Tidigare klubbar: Gårdarike IBK, KFUM Malmö, Trelleborgs IBK & Palmstaden IBK.
Tränarmeriter: Gårdarike IBK, Hofterup IBF & IBK Höllviken.

Som tränare har jag ett ganska brett spektra då jag tränat allt från barn/ungdomar/junior/senior herr & senior dam.
Jag gillar ordning och reda, är kanske lite militärisk. Förespråkar anfallsbandy med mycket fart och det är precis så vi skall spela i år.
I år kommer vi att köra en tuff försäsong så vi verkligen har orken och styrkan när det väl är dags att gå in i hall.
Ork och styrka är viktigt men vi får inte glömma den mest mentala biten som oftast underskattas.
Min filosofi är att bygga ett lag med stark VI känsla och där samtliga verkligen vill jobba för varandra.
Det finns inga genvägar oavsett hur talangfull du är, hårt jobb är det enda som gäller för att lyckas.
Jag känner att vi blivit ett bra ledarteam och ser verkligen fram emot vad vi tillsammans kan skapa med detta laget.
Vi har startat på ett bra sätt och de sista pusselbitarna har fallit på plats.
Det skall bli en mycket intressant höst då serien i år ser ut som ett riktigt getingbo. Detta sporrar mig oerhört mycket och ger oss en utmaning att forma laget så att vi både är starka i försvaret men jobbar med en snabb och rolig anfallsbandy.
Det skall vara kul att titta på innebandy och det hoppas jag att vi kommer kunna erbjuda publiken i höst.

Som en avslutning vill jag och lagledarna för D 1 tacka de avgående tränarna Mattias "Bats" Hellman & Sabina "Bina" Persson som gjort ett jättebra jobb med laget, och att placera sig på tredje plats första året i div 1 är en riktigt bra prestation.

Vi hoppas se många på läktaren på Halörhallen under hösten.

Streama matchen på lördag!
2019-06-12 18:38
Streama matchen på lördag!

Ni som inte kan se den klassiska innebandymatchen live på lördag får nu möjligheten att streama den. Klicka bara på länken här nedan och se Skånes två bästa innebandy- och ishockeylag göra upp. Matchen startar kl 13.00 och i andra periodpausen blir det skills competition.

För er som ännu inte köpt biljett; gör det idag! Vi har aldrig sålt så många förköp som nu!

HIBF-TV
Pojkar 06, 26/05 20:35