SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖLLVIKEN INNEBANDY
HELT VANLIGA STJÄRNOR.
Pojkar 11

Träning
 
Tid:tor 09 maj, 08:00 - sön 12 maj, 17:00
Plats:Kalmarsund Floorball Cup
Samling: Halörhallen
Aktivitetsinfo:Hej!

Trots den grymma upplevelsen med Gothia är vi inte cup-mätta! Som ni vet har vi även med en cup till i planerna och det är Kalmarsund Floorball Cup som äger rum när säsongen börjar lida mot sitt slut. Närmare bestämt mellan 9-12 maj. Dvs, en riktigt bra avslutning!

Kostnaden för cupen kommer att landa runt 3000:-/spelare och då ingår allt förutom transport dit och hem. Boendet är i detta alternativ återigen hotell. Kostnaden runt 3000:- är innan vi eventuellt (!) bidragit med pengar från lagkassan. Vi behöver se över vilka möjligheter vi har där, men det kan resultera i att det kommer att kosta runt 3000:-/spelare.

Svara kommer på denna kallelse om ni känner att summan är okej och således att er spelare tänker delta. Vi måste veta ganska omgående för att därefter anmäla oss till cupen. Svara alltså så snabbt ni bara kan! OSA är satt redan imorgon 12:00.

Ha det bra och hör av er om ni undrar något!

Mvh,
Jens och Patrik

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer