Pojkar 07

Välkommen till P-07

Välkomna till oss i 07:orna. Säsongen 2019-2020 tränar vi följande tider:

Måndagar Gyahallen 16.30 - 18.00

Onsdagar Gyahallen 18.15 - 19.45

Tanken med vår träning är att i första hand ha roligt och samtidigt utvecklas som innebandyspelare och idrottare!

Vi välkomnar gärna fler nyfikna spelare inom en populär, fartfylld och mycket spännande sport - INNEBANDY!

Härliga P07 grabbar på Nova Open!
2019-08-19 09:59

Höllviken Innebandy P07 anmälde tre lag till Nova Open i Lund. Alla tre lag gick till semifinal. Semifinalen där två Höllviken lag var tvungna att mötas, avgjordes på straffar. Finalen där två Höllviken lag möttes, avgjordes på straffar. Helt fantastiska vanliga stjärnor! På bilden syns de killar som möttes i finalen.

Helt vanliga stjärnor!
2019-05-16 10:36
Vi fortsätter kombinera innebandyspel med löpträning på stranden för våra HELT VANLIGA STJÄRNOR i Höllviken Innebandy P07. De senaste träningarna har även ett par killar från klubbens duktiga P05 lag deltagit på våra träningar. Kul tycker vi!
Åkarpscupen 27 april!
2019-04-29 12:50
En lördag med mycket innebandy för Höllviken P07. 3 matcher på förmiddagen, 3 matcher på eftermiddagen. Massor av fina insatser av våra duktiga spelare!
Konditionsträning på stranden!
2019-04-25 11:06

Som vi nämnt tidigare kommer vi att köra lite utomhusträning också under våren/sommaren, när vädret tillåter. Efter gårdagens löpning var det flera av killarna som var sugna på ett dopp i havet efter löpningen. De som vill får därför gärna ta med extra byxor att bada i, och även en handduk, på träningarna framöver. Så har vi möjligheten om tillfälle ges. Detta är såklart upp till var och en, och självklart får man som förälder gärna informera oss ledare om man inte vill att ens son badar. Så håller vi koll på det. Vid bad har vi ledare självklart fullständig uppsikt över alla.

Ledarna Höllviken Innebandy P07

Träning inställd onsdag
2018-10-30 10:16
Det är många som är bortresta nu, så vi har beslutat att hålla höstlov på onsdag den 31/10.
Det är förstås bra om killarna håller igång med något annat!
Vi ses igen på måndag 5/10.