Pre Season Challenge 2020

Pre-Season Challenge 2020 ställs in!
2020-08-17 09:40
Det är med besvikelse i rösten som vi dessvärre måste meddela att vi ställer in årets Pre-Season Challenge (4-6 september) samt Pre-Season Challenge Junior (19-20 september). Orsakerna beror uteslutande på effekterna av Covid-19.

Vi är väldigt måna om att upprätthålla kvaliteten och statusen på vår turnering, och vill även fortsättningsvis erbjuda seriösa föreningar i södra Sverige och Danmark, en bra möjlighet att finslipa spelet inför säsongspremiären.

Det kan vi inte garantera i år - trots att många föreningar visat sitt intresse - och har därför tagit detta tråkiga beslut. Vi har in i det sista försökt jaga fler föreningar som vill anmäla sig, dock utan framgång.

Vi beklagar allt vad detta innebär för er planering och er säsongsuppladdning men hoppas att allting är som vanligt igen nästa år.

De lag som anmält sig kommer att få full återbetalning av sin anmälningsavgift. Vi kommer att kontakta er i ett separat mejl.

Har ni frågor eller synpunkter så kontaktar ni oss på preseason@hibf.se