Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Höllviken Innebandy
Helt vanliga stjärnor.
Vi söker en ny massör till SSL-laget!
2018-07-14 17:16
Tyvärr har Mikaela, vår massör, meddelat att hon inte längre kommer att vara kvar hos oss. Vi önskar henne all lycka till på det nya jobbet och tackar för den här tiden!

Vi söker därför en ny massör till vårt SSL-lag. Är du - eller någon du känner - intresserad av att jobba med ett innebandylag i Sveriges högsta serie, vänligen kontakta Jörgen Hagmann på jorgen.hagmann@nordea.com eller på 0705-35 90 57 för mer information.
Höllviken IBF, IBK Höllviken och Näset IBF kallar till årsmöte tisdagen den 10/7 kl 18.00 Halör
2018-06-18 13:28


Alla medlemmar som under mötesåret fyller lägst 18 år och har betalat medlemsavgiften för säsongen 2017/2018 har rösträtt på mötet. Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.

Verksamhetsberättelse, revisorernas berättelse, verksamhetsplan med budget samt styrelsens förslag och inkomna motioner med styrelsens yttrande finns rekvirera via kansliet fr.o.m. måndagen den 2/7. Maila in ditt intresse till kansli@hibf.se.

 

Föredragslista


1.    Fastställande av röstlängd för mötet.

2.    Val av ordförande och sekreterare för mötet.

3.    Val av protokolljusterare och rösträknare.

4.    Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.

5.    Fastställande av föredragningslista.

6.    Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret.

7.    Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste   

       verksamhets/räkenskapsåret.

8.    Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.

9.    Fastställande av medlemsavgifter.

10.  Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för det kommande

       verksamhets-/räkenskapsåret.

11.  Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.

12.  Val:

       a) Val av ordförande för en tid av två (2) år.

       b) Omval av fyra (4) ledamöter för en tid av två (2) år.

       c) Val av revisor och suppleant för en tid av ett (1) år.

       d) Beslut om val av ombud till SDF-möten (och eventuellt andra möten där 

           föreningen har rätt att representera med ombud).

13.  Övriga frågor.

 

Beslut i ärenden av principiell, strategisk eller större ekonomisk betydelse för föreningen eller medlemmarna, får endast fattas om de finns med i kallelsen.

 

Om du önskar deltaga vid Årsmötet behöver du anmäla det till kansli@hibf.se.

Toppmeriterad tränare klar för H2!
2018-06-13 13:30
Hej Ola och välkommen till Höllvikens H2-lag! Du kommer närmast från vårt SSL-lag, där du varit tränare under många år. Vad blir den största skillnaden för dig denna säsong? 

Skillnaden för mig personligen blir inte så stor, jag kommer fortfarande leva och äta innebandy nästan 24 timmar om dygnet. Jag tycker det är sjukt kul fortfarande och det är det som drivit mig att lägga ner alla dessa timmar på denna fantastiska sport år efter år.

Vad ser du mest fram emot den kommande säsongen?   

Det är många saker jag ser fram emot, men det första blir Czech Open som vi åker ner till för tredje året. Detta året blir det mycket scouting för SSL-laget men min huvuduppgift är att få vårt H2-lag så pass bra förberett inför Div 2-säsongen, att vi i slutet på året står som segrare. Sen när vardagen kommer igång med seriematcher och annat så har det också sin charm. DM kommer i år också innebära att mitt lag inte är favoriter till att vinna alla matcher så det ska bli kul att utmana de högre rankade lagen i den turneringen.

Vi har fått in några riktigt heta nyförvärv till laget. Hur ser du på möjligheterna att med dagens trupp avancera i seriesystemet?

Som jag skrev i tidigare svar så vill jag precis som laget vinna serien. Jag som person har väldigt svårt att spela matcher och inte ge 100%. När det gäller vår trupp så ser den starkare och bredare ut än förra säsongen. De är också ett måste för att konkurrensen i laget ska finnas där. Sen med ett lag i SSL och skador som kan inträffa i den truppen så kan det bli att de behöver lite spelare under året också och då krävs det en bred trupp hos oss.

Vad kommer du att bidra med och vilka är dina styrkor som tränare?

Jag är ganska bra på att känna av vad ett lag behöver för att fungera som grupp, i en bred trupp kan man inte hålla alla nöjda men genom åren i mitt ledarskap har jag oftast haft vådligt få spelarförluster under säsong. Sen klart mina år som tränare för SSL laget och allt vad det innebär. Taktiskt älskar jag att sätt ett bra försvarsspel som kanske har varit en liten svaghet hos vårt H2 lag. Offensivt har vi redan många kreativa spelare och de måste dom fortfarande få utlopp för.

Du kommer även att finnas kvar i en roll kring vårt SSL-lag. Berätta lite mer om den.

Ja, en av mina fokusuppgifter förra året var analysen av våra motståndare och den biten kommer jag hjälpa tränarna med i år också. Jag är förmodligen den ledaren i klubben som har sett mest SSL-bandy de senaste åren, då jag under säsong snittar minst 3-4 matcher i veckan.
SSL-spelare klar för H2!
2018-06-13 07:45
Hej Axel och välkommen till Höllvikens H2-lag! Du kommer närmast från vårt SSL-lag. Vad blir den största skillnaden för dig denna säsong?
Längden på resor och mängden träning.

Hur spenderar du sommaren 2018?
Med mängder av fotboll runtom i Sverige då min gravida sambo är förbjuden att flyga! 

Varför blev det innebandy för din del?
Fick mycket förtroende från tränarna i 89-laget i Lindås vilket gjorde att jag kände att jag kanske borde satsa på innebandy istället för fotboll. På den vägen är det. 

Beskriv dig själv som spelare med tre ord!
Täcker gärna skott. 

Hur tror du dina medspelare skulle beskriva dig?
Helt okej.

Vilka är dina mest udda fritidsintressen?
Fick en idé för ett par år sen att jag skulle samla på pinnar. Har 7 st. Så det får bli mitt mest udda fritidsintresse. 

Berätta något annat om dig som inte många känner till!
Gått på V-brunnar för tur och undvikit A-brunnar sen jag var 7. Går jag på en A-brunn måste någon dunka mig i ryggen tre gånger eller jag själv lika många gånger som år jag är. Börjar bli jobbigt. 

Vem är den bästa spelaren du har mött?
Svårt att välja en som är bäst. Den spelare som varit svårast att möta är Filip Kjellson från Växjö. 

Vilket lag tar steget upp till division 1?
Det gör vi!
Vi tar pulsen på landslagsaktuella Johannes Wilhelmsson!
2018-06-11 22:02

För vår egen stjärna Johannes Wilhelmsson är det en minst sagt positiv och spännande vecka. I går fick Johannes ta emot pris som Årets Herrspelare i Skåne av Skånes Innebandyförbund, och på torsdag drar landslagets träningsläger igång i Halörhallen.


Grattis till priset som Årets Herrspelare 2017/2018! Hur känns det att knipa den utmärkelsen före många andra skickliga spelare, som t ex Linus Nordgren, Jonathan Edling och Christopher Andersson?


- Givetvis är det kul att få en sådan utmärkelse och även behålla den från ifjol, när det finns många andra bra spelare att välja på i distriktet.


På torsdag drar som sagt landslagets träningsläger igång och fokus kommer enligt förbundskapten Mikael Hill, att ligga på anfallsspelet. Vad är dina tankar om det?


- Intressant och spännande med nytt läger! Det är givetvis extra roligt när det dessutom är på sin hemmaplan! Man får hoppas att handlederna och pulsen sitter i någorlunda trots att vi är i mitten av högsommaren här nere.


Trots att det är sommar och högtryck så är det ingen vila från innebandyn. Försäsongsträningen är i full gång och lagets nya tränare kör hårt med er spelare. Hur känns det så här långt och vad är dina förväntningarna inför den kommande säsongen?


- Vi har kört på ett antal veckor nu och det mesta känns bra. Det är svårt att avgöra hur vi ligger i förhållande till konkurrenterna men såklart är mina förväntningar att förbättra vår position från föregående säsong. Mer utförligt får man ta senare.


I augusti åker laget ner till Prag för att spela i Czech Open. Förra året blev en liten besvikelse där vi åkte ur redan i första slutspelsmatchen. Hur tror du våra chanser ser ut i år?


- Ja, minst sagt i underkant! Vi var otroligt dåliga senast så förhoppningvis kan det enbart gå bättre i år!


Sist men inte minst; har du något kul planerat under det uppehåll ni får i juli?


- Inga direkta, men har inbokad semester under hela månaden så lär nog lösa sig!

Salming och Höllviken i nytt samarbete
2018-06-10 10:32

En av Skånes största föreningar, Höllviken Innebandy, kommer från och med säsongen 2018/2019 att ha Salming som leverantör av alla innebandyrelaterade produkter för både målvakter och utespelare. Avtalet sträcker sig över fyra år och Salming kliver samtidigt in som platinapartner till föreningen. Föreningarna Gårdarike, IBK Höllviken och Näsets IBF innefattas även av detta avtal vilket således omfattar ca 800 aktiva medlemmar.

Pär Eriksson, försäljningschef indoor Salming Sports:


”Höllviken är en av Skånes största innebandyklubbar med ett stort upptagningsområde och en väldig bredd i ungdomsleden. Vidare har man de senaste åren visat upp en stabil elitverksamhet, vilket gör dem till en väldigt attraktiv och spännande förening att samarbeta med. Så när möjligheten dök upp var det ett enkelt beslut för oss på Salming. Höllviken har en intressant framtid med starka årskullar samt en A-trupp som redan nu innefattar allt från bredd till yttersta spets. Klubben har en spännande resa framför sig som Salming vill vara med på.”


Sportchef Peo Stjernqvist:


”Salming tillhör ett av de starkaste varumärkena vad gäller innebandyprodukter, så det känns givetvis otroligt bra att Höllviken och Salming har kommit överens om ett långsiktigt samarbete. Jag är övertygad om att detta kommer stärka båda parter. Med sitt innovativa tänk och sitt engagemang kommer Salming vara en ”perfect match” för Höllviken, och Salming får möjligheten att gå ”all in” i ett av Skånes starkaste innebandyfästen.”

HIBF-TV
Nyheter från våra lag
Flickor 04-06, 16/06 12:50 
Pojkar 07, 12/05 13:55 
Flickor 04-06, 06/05 20:54 
Pojkar 06, 26/04 16:15 
Pojkar 07, 19/04 20:57 
Pojkar 06, 19/04 20:55 
 
Våra Sponsorer