Höllviken Innebandy
Helt vanliga stjärnor.
SOMMARHÄLSNING FRÅN VÅR ORDFÖRANDE - HA NU EN RIKTIGT SKÖN SOMMAR!
2017-06-22 10:04

Mitten av juni, sommaren börjar göra sig påmind och semestrar närmar sig för de allra flesta! Nu borde ju innebandyn gå på sparlåga men icke!


Vi är mitt uppe i förberedelser för en spännande och utmanande säsong! De flesta av våra ungdomslag har tagit en mycket välförtjänt vila men för våra seniorlag har den viktiga försäsongsträningen startat.


I år är vi för första gången inte nykomlingar i världens bästa liga, SSL! 


Bragden i Växjö gjorde att vi än en gång får se innebandy i världsklass i lilla Höllviken, riktigt häftigt tycker jag! 


Vårt Damlag har fått in flera nya spelare och ledare och står nu inför en spännande utmaning i Div 2 och med ett tydligt mål - vi vill uppåt i systemet!


Vi har ju dessutom 2 Herrlag till som båda står inför spännande utmaningar, vårt ena lag som överlägset vann Div 3 (och dessutom tog sig till final i Skånemästerskapen och tilldelades priset för Årets Prestation av Skånes IBF) kommer nästa år spela i Div 2 också dom med en tydlig målbild - vi vill uppåt!


Nästa Herrlag kommer spela i Div 3 och kommer bestå av unga talangfulla killar som kommer få känna på seniorinnebandy, men vi är övertygade om att de är väl rustade för denna utmaning.


Kansliet jobbar för fullt med alla förberedelser som behövs inför säsongen, närmast på tur står ju vår otroligt populära Summer Camp som i år lockat till sig ca 150 spelare varav många övernattar i Stora Hammars Skola.


Även i år gästas vi av stjärnor, vad sägs om Rasmus Enström (SM-guldvinnare med Falun) men givetvis också våra egna stjärnor såsom nyblivne landslagsspelaren Johannes ”JW” Wilhelmsson och Christoffer ”CA” Andersson (som nyligen blev uttagen till Guldsteget som är ett program för blivande landslagsspelare).


Som ordförande är jag väldigt stolt över vår fina verksamhet och jag vet hur mycket tid som läggs ner av många inom föreningen och till er alla vill jag rikta ett stort tack.


Utan ert engagemang hade vi aldrig varit där vi är idag!


Till sist vill jag önska er alla en skön och avkopplande sommar så ses vi i Halörhallen när säsongen drar igång.


Mvh Jörgen Hagmann, Ordförande

VI UTÖKAR UNGDOMSVERKSAMHETEN - VI SÖKER EN BLOCKANSVARIG ATT ANSTÄLLA!
2017-06-21 09:27
Vi tar nu nästa steg i vår organisationsutveckling och söker efter en blockansvarig tränare till våra ungdomslag. Detta innebär att du med hjälp av vår ungdomsansvarige ansvarar för ca 4 åldersgrupper och dess ledare. Det handlar om att utveckla grupperna sportsligt och se till att de får en stimulerande verksamhet och lyfter sin innebandy till nya nivåer.

Du ska med hjälp av lagens ordinarie tränare planera verksamheten både kort- & långsiktigt samt vara en del av lagets träningar så att de mål och syften vi satt upp verkligen genomförs. Vi ska ha Sveriges bästa ungdomsverksamhet!

Älskar du innebandy och har en passion för att utveckla spelare så tveka inte att skicka din ansökan till kansli@hibf.se så diskuterar vi upplägg och ersättning närmre!
Kallelse till Årsmöte 2016/2017
2017-06-20 16:52

Höllviken IBF och IBK Höllviken kallar till årsmöte måndagen den 20/7 kl 19.00 Caféet Halör.

 

Alla medlemmar som under mötesåret fyller lägst 18 år och har betalat medlemsavgiften för säsongen 2016/2017 har rösträtt på mötet. Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.

Verksamhetsberättelse, revisorernas berättelse, verksamhetsplan med budget samt styrelsens förslag och inkomna motioner med styrelsens yttrande finns rekvirera via kansliet fr.o.m. v 28. Maila ditt intresse till kansli@hibf.se.

 

Föredragslista

 

1.    Fastställande av röstlängd för mötet.

2.    Val av ordförande och sekreterare för mötet.

3.    Val av protokolljusterare och rösträknare.

4.    Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.

5.    Fastställande av föredragningslista.

6.    Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret.

7.    Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste   

       verksamhets/räkenskapsåret.

8.    Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.

9.    Fastställande av medlemsavgifter.

10.  Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för det kommande

       verksamhets-/räkenskapsåret.

11.  Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.

12.  Val:

       a) Omval av tre (3) ledamöter för en tid av två (2) år;

       b) Nyval av tre (3) ledamöter för en tid av två (2) år;

       c) Val av revisor och suppleant för en tid av ett (1) år.

       d) Val av en (1) person till valberedningen för två (2) år. Val av en (1) ordförande till   

           valberedningen för två (2) år.

       e) Beslut om val av ombud till SDF-möten (och eventuellt andra möten där 

           föreningen har rätt att representera med ombud).

13.  Övriga frågor.

       a) Information om fördjupat samarbete med klubbar i vår kommun.

       b) Övriga frågor.

 

Beslut i ärenden av principiell, strategisk eller större ekonomisk betydelse för föreningen eller medlemmarna, får endast fattas om de finns med i kallelsen.

HERR DIV. 2: ÄNNU EN UNG TALANG VÄLJER ATT ÅTERVÄNDA FÖR ATT LYFTA UTVECKLINGSLAGET TILL DIVISION 1
2017-06-19 10:12

Återigen kan vi mycket glädjande meddela att ännu en spelare valt att komma tillbaka till sin moderklubb och hoppa på satsningen i vårt div. 2 lag. Filip Lindkvist är en lugn och trygg back som efter ett års utflykt nu valt att komma tillbaka. Filip har tidigare varit uppe och känt på A-lagsspel och har otroligt mycket innebandy i sig. 


Filip kommer att vara en viktig backpjäs i resan mot division 1 och kommer trots sin unga ålder bidra med en del rutin.


Vi tog oss ett snack med Filip som säger följande:


Varmt välkommen tillbaka till Höllviken Innebandy! Berätta kort om dig själv: Ålder, Tidigare Klubbar, Position och Arbete/Studier.


Stort tack, kul att vara tillbaka!


Jag är en kille på tjugo år som alltid lirat innebandy i Höllviken förutom förra säsongen då jag började studera till civilingenjör i Lund. I anslutning till det började jag spela i IBK Finn i div 3 men bytte ganska snabbt till Skurups IBK i div 2. Spelarmässigt är jag leftare och kan spela antingen vänster eller högerback. Vad var det som fick dig att börja spela med oss?


För det första är det kul att komma tillbaka till alla gamla kompisar och Höllviken som klubb. Och när Marcus ringde och berättade om upplägget inför kommande säsong så var det inga tveksamheter. Ska flika in att jag trivdes väldigt bra i Skurup trots att jag var skadad stora delar av säsongen. Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?


Är lite allround skulle jag säga. Men ska jag nämna något är jag bra på att vinna boll och ställa om spelet snabbt. Har även ett rimligt skott. Vilka förväntningar har du på den kommande säsongen?


Jag har stora förväntningar inför säsongen även fast laget är nykomlingar. Vi hade en bra säsong i Skurup och slutade på en tredjeplats i div 2, så har koll på seriens karaktär och vad som kommer krävas av laget. Når truppen upp i den potential den har så tror jag att vi har goda chanser att nå våra målsättningar.

HERR DIV. 2: SPELSKICKLIG TALANG & TIDIGARE A-LAGSSPELARE VÄNDER HEM
2017-06-15 16:44

Vi kan mycket glädjande meddela att en ung talang och tidigare A-lagsspelare nu valt att vända hem och hjälpa vårt utvecklingslag på resan mot division 1. Jakob Åström 20 år, senast i Palmstaden, är en mycket spelskicklig och bolltrygg spelare som gjorde det jättebra i vårt A-lag det året vi senast gick upp i SSL. 


Jakob kommer bli en oerhört viktig spelare i vårt division 2 lag med sina erfarenheter från både Allsvenskan och Div. 1.


Vi tog oss ett snack med Jakob som säger följande:


Varmt välkommen till Höllviken Innebandy! Berätta kort om dig själv: Ålder, Tidigare Klubbar, Position och Arbete/Studier.


Fyller 20 i september, förra säsongen spelade jag i Palmstaden div 1, tidigare har det varit Höllvikens A-Lag och även Skurup.Vad var det som fick dig att börja spela med oss?


Kände att det är kul att komma hem till Höllviken igen till ett riktigt bra lag!Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?


Är en all allround spelare som kan lira på de flesta positionerna, bra defensivt o offensivt.Vilka förväntningar har du på den kommande säsongen?


Vi har en bra chans att ta hem division 2 om vi sköter våra kort rätt!

HERR DIV. 2: RUTINERAT NYFÖRVÄRV KLART FÖR RESAN MOT DIVISION 1
2017-06-14 09:48

Vi är otroligt glada att kunna meddela ett rutinerat nyförvärv med mängder av säsonger i division 1, till satsningen på vårt utvecklingslag. Philip Marklund från Palmstaden IK har mängder av rutin från division 1 både från Palmstadens tid som topplag samt från den gångna säsongen, där de tyvärr trillade ner i div. 2.


Philip har länge varit en av Palmstadens bästa spelare och kommer tillföra ovärderlig rutin till våra yngre spelare, som siktar på att en dag bli en del av vår SSL-Trupp. Dessutom kommer han att vara jätteviktig på den resa som nu startats för att ta vårt utvecklingslag upp i division 1, så att vi kan bygga en bättre brygga mellan just utvecklingslaget och vårt lag i Svenska Superligan.


Vi tog oss ett snack med Philip som säger följande:


Varmt välkommen till Höllviken Innebandy! Berätta kort om dig själv: Ålder, Tidigare Klubbar, Position och Arbete/Studier.


Fyller 28 i sommar. Uppvuxen i Trelleborg bor numera i Bunkeflo. Spelat i Trelleborgs IBK & Palmstaden IK. Några träningar med London Sharks och en snabbis i Tygelsjö samt Gårdarike för några år sedan. Jag är en tvåvägsspelare som spelar center eller forward. Jag arbetar på Systembolaget.


Vad var det som fick dig att komma till Höllviken Innebandy och vår satsning mot division 1?


Det är ju den ledande föreningen i Skåne. Att få spela med yngre duktiga spelare. Spela i ett lag som det förväntas en del av.


Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?


Kan det mesta förutom att skjuta. Mycket assist och hyfsat smart, lever mycket på min spelförståelse.


Vilka förväntningar har du på den kommande säsongen?


Hårdsatsande Palmstaden och Engelholm är nog favoriter tillsammans med oss när man hör folk snacka. Med truppen vi har ska vi givetvis vinna division 2 trots att vi är nykomlingar. MEN - det ska ju spelas innebandy om det också!

HIBF-TV
Nyheter från våra lag
Flickor 01-03, 02/05 11:34 
Pojkar 06, 06/04 11:05 
Pojkar 07, 06/04 11:03 
Pojkar 07, 07/03 14:51 
Pojkar 06, 15/02 20:19 
Pojkar 07, 15/02 20:17 
 
Våra Sponsorer