Höllviken Innebandy
Helt vanliga stjärnor.
Flickor 01-03
Välkommen till F01-03
Vi är ett glatt gäng tjejer som tränar och spelar innebandy tillsammans två gånger i veckan. 

Våra träningstider är:
  • Tisdag: 20.30 - 22.00 -> Sandplan
  • Torsdag: 18.00 - 19.30 -> Sandeplan
Säsongen 16/17 kommer vi spela seriespel Röd nivå och FC (F02) 11 lag - dubbel. 

Vill ni prova på innebandy? Kom ner till någon av våra träningar så löser vi det! 
Allihopa är jättevälkomna.


VINST HEMMA MOT WILLANDS IBK
2017-11-11 18:20
Glädjebild tagen efter matchen
Idag mötte vi Willands IBK på hemmaplan i Halörhallen klockan 14.15. Pågrund av tekniska fel och missförstånd fick vi veta detta 45 minuter innan matchstart och vi fick snabbt slänga ut ett meddelande till tjejerna i hopp om att några stycken skulle kunna vara med på matchen. Som tur var består flickor 01-03 av de bästa krigarna man kan hitta och tjejerna släppte allt och tog sig så fort dem kunde till Halörhallen. Efter en kort uppvärmning och med endast två avbytare på bänken så lyckades vi ändå vinna matchen med 4-2! 

Filippa Holmqvist #16 vår kapten fick meddelandet när hon stod hemma i köket och bakade kakor men hon släppte allt och tog sig snabbt till hallen, vi frågade Filippa hur hon tyckte matchen gick... "Vi kämpade hela matchen och fick upp ett riktigt snyggt passningsspel. Tror vi kommer ta med oss mycket lärdom från denna matchen" 
Maria Åberg #92 stod för två av målen och även hon är nöjd. Första målet Maria gjorde tog hon en löpning längst vänstra sidan av planen och får sedan passen från Emmi Jönsson #2 tvärsöver planen, därefter drar hon iväg ett skott som hamnar lågt, men precis över målvaktens ben och det blir mål. Andra målet Maria gör passar Ebba Johansson #15 bollen till Maria från bakom motståndarnas mål, Maria som står redo med klubban i marken knackar lätt in bollen, även denna gången går den lågt men smiter precis över målvaktens ben. Maria berättade följande för oss... "Underbart med vinst men matchen kändes stressig och jag är säker på att det gått bättre om vi haft bättre förutsättningar."
Emmi Jönsson #2 stod för en assist och ett mål under matchen,  Emmi som gjorde matchens andra mål tog en löpning längst högra kanten och fick passen bakifrån från backarna, därefter tog hon några kliv framåt och tryckte till bollen som hon satte i bortre krysset. 
Ebba Sterner #29 är i vanliga fall utespelare men pågrund av dagens situation ställde hon upp som målvakt och gjorde ett fantastisk jobb i buren, vi tackar Ebba enormt för hennes grymma insats och bad även om en kommentar "Vi kämpade på bra och passningsspelet såg riktigt bra ut. Hade vi haft lite bättre förutsättningar hade vi nog fått lite mer och bättre lägen under matchen" 
Sist men inte minst har vi Alexandra Qvist #65 som var dagens första målgörare, Alexandra lyckades göra en klockren brytning och därefter trampa upp några steg på planen och placera bollen säkert i det vänstra krysset. 

Riktigt skönt med 3 poäng till i bagaget, nästa match är redan på torsdag 16/11 då möter vi Svedala IBS hemma på Sandeplanhallen, kom och heja! 

Även ett stort tack till Willands IBK som hade förståelse för situationen och samarbetade med oss. Grymt bra spelat Willands tjejer! 
VINST & SERIE TVÅA
2017-10-14 15:40
Bild tagen efter vinsten
Idag var det samling 10.15 på OKQ8 macken för att där efter ta sig gemensamt upp till Tyrs hovs sporthall i Tyringe för att möta Röke. Tjejerna har fått två veckors vila sedan hemmapremiären mot Lönsboda och vi har lagt stor fokus på vårt spel under träningarna, något som gav resultat idag på matchen då det slutade med en vinst på 0-3. 
Tränare Anton är väldigt nöjd och säger följande "Härlig vinst efter att ha spelat sitt bästa under hela matchen" 
Alltid kul när man ser tjejerna ge det där lilla extra och man får utdelning för det också.
Vi tog oss ett snack med Ebba Johansson #15 som stod för två av tre mål under matchen. Första målet tryckte hon dit under pp-spel i andra period därefter ett till bara ett par minuter senare, hon säger följande "Jag tycker att vi höll bollen bra och hade ett bra passnings spel, vi tappade det lite i de sista men vi höll det ändå tajt. Sen är det alltid gött med lite mål" 
Vi tog oss även ett snack med Maria Åberg #92 som smällde in det tredje målet i tredje perioden när det blev frislag framför Rökes mål. Ebba Sterner #29 la ut en pass på vänster kant där Maria lätt slog upp den i högra krysset, hon säger följande "Vi spelade bra och aktivt på plan hela tiden samtidigt som vi höll ett klockrent försvar under matchens gång. Det kändes super" 
Tina Stenehov #98 vår målvakt höll nollan men kände att hon fick en lättare match än vanligt pågrund av tjejernas fantastiska försvar. 
Underbart med vinst samtidigt som vi tar en andra plats i serien, härligt!! 
Serien är igång
2017-10-02 15:00
Bild från en tidigare träningsmatch mot F04-06
Nu har säsongen dragit igång och vi började med att välkomna Lönsboda till Halörhallen. Det blev en lik match mellan lagen men resultatet blev tyvärr en förlust med 2-3.
Vi kämpade ända in i det sista och skapade väldigt många lägen dem sista minuterna. Alltid tråkigt med förlust men vi tar med oss dem bra bitarna från matchen och lär oss av de saker vi kan göra bättre till nästa gång. 
Nästa match spelar vi mot Landskrona i Landskronas idrottshall den 7 oktober. 
Nu väntas en vecka träning med mycket fokus på liret! 
Innebandy Uppehåll
2017-05-02 11:34
Träningsmatch mot Damlaget
Nu är säsongen över för vår del och vi får vila upp oss lite innan sommarträningarna börjar. 
Under de senaste veckorna av säsongen har det hänt mycket, 
•vi vann vår sista seriematch mot Ängelholm
•vi har haft träningsmatch mot Damlaget
•vi har haft tjejer som provtränat hos oss
•vi har haft vår årliga avslutning med piggelin på Gya 

Tack så mycket för denna säsongen tjejer. Ni tar stora steg i utvecklingen varje dag och det är så kul att ta del av dem! 

Den 12/6 drar sommarträningen igång och vi är laddade till tusen. 
Var inte rädda för att kontakta oss om du vill följa med i vårt glada gäng nästa säsong, släng iväg ett mail/sms till: 
Tova.blom@telia.com eller ett sms till 0725457173 så hjäper vi er. 

Ha det bra!
Vi behöver fler tjejer!
2015-09-23 12:41
 
 
Våra Sponsorer