Höllviken Innebandy
Helt vanliga stjärnor.
Pojkar 03
Höllvikens P03 – ett lag fullt av talang

 

Vi är en gäng killar som älskar att spela innebandy. Tillsammans har vi kul med innebandyn, samtidigt som vi hela tiden utvecklas till bättre spelare. Säsongen 17/18 spelar vi i 03 lätt och 03 svår.


P03 tränar

Måndagar 17:00-18:30 Halörhallen

onsdagar 16:00-17:45 Halörhallen

Torsdagar 19:30-21:00 Sandeplan

 Välkomna att höra av er för provträning eller träningsmatcher!

Bra prestationer i Skånemästerskapen för P03!
2016-04-03 20:35

Båda våra anmälda lag gjorde bra prestationer i Skånemästerskapen 2-3 april. Lag Svart hade tyvärr marginalerna mot sig i framförallt två av matcherna i gruppspelet under lördagen. Två uddamålsförluster kunder lika gärna blivit segrar, och i så fall hade man fått kvala om en plats till slutspelet. Hur som helst, fantastiskt bra inställning och bra prestationer!


Lag Orange lyckade precis ta sig vidare till slutspelet, på målskillnad. Väl i slutspelet lyckades man efter segrar mot Stanstad och Genarp ta sig till final. Där blev tyvärr IBK Lund för svåra, förlust med 3-4 i sudden death. Även här, riktigt bra prestationer!


Vi ledare vill tacka för alla spelares, och föräldrars, insatser under helgen. Bra jobbat!


Ledarna P03

Mer information kring Gothia Cup!
2015-12-16 17:11

Inom kort skickas separata kallelser till Gothia Cup träningar under julledigheten. Vi förväntar att alla som ej är bortresta, prioriterar dessa träningar och tackar JA till kallelsen. Det är viktigt att vi verkligen tränar noga nu, så att vi kommer väl förberedda till Göteborg.


Avresa för spelarna till Göteborg är söndag 3 januari. Vi samlas vid Halörhallen med all packning 07.15. Vi kommer att åka buss tillsammans med de två andra Höllviken lag som också ska spela. När vi anländer i Göteborg får vi lunch på hotellet. Övriga dagar ingår frukost och lunch för alla spelare. Pengar till mat på kvällen tar man med sig. Vi ledare kommer såklart se till att vi äter samlat på ett eller annat sätt på kvällarna. Hemresa från Göteborg kommer att ske onsdag 6 januari. Tid beror på resultat för våra lag i klubben.


Alla fem ledare för gruppen kommer att vara på plats. Våra tre ungdomstränare kommer att spela själva också.


Ledarna P03

Gothia Cup närmar sig!
2015-12-13 11:50

Vår sista ordinarie träning inför jul- och nyårshelgen är torsdag 17 december. Första ordinarie träningen efter helgerna blir tisdag 12 januari. Under jul- och nyårshelgen kommer vi att ha ett antal träningar för de killar som ska spela Gothia Cup 3 - 6 januari. Dessa killar får separata kallelser inför dessa träningar. Spelschemat för Gothia Cup går nu att hitta på www.gothiainnebandycup.se. Våra två lag spelar i "Boys 12" och är benämnda "Svart" eller "Orange". Om någon är osäker på sin grupptillhörighet ser man det enkelt under "Truppen" på klubbens hemsida. Vi återkommer med mer information kring Gothia Cup längre fram under december.


Vi vill be alla föräldrar att svara på alla kallelser i tid, oavsett svar. Det förekommer ofta en del som inte svarat, detta driver en del extraarbete för oss ledare när vi ska få ihop lag emellanåt.


Vi vill också informera om att en våra tränare Kristoffer är bortrest resten av säsongen. Vi har fått in en ersättare i Felix som vi hoppas kan vara med en hel del tillsammans med Linus och Fabian.


Ledarna P03
Uppdatering av träningstider och höstlovsinfo!
2015-10-17 22:43

Nu är seriespelet i full gång, och vi närmar oss höstlovet. Här kommer lite diverse information som gäller framöver:


- Med anledning av matcher söndagar, och höstlov, så gör vi ett uppehåll för våra söndagsträningar under några veckor. Vi startar med söndagsträningarna igen 15 november 17-18 i Gyahallen. 

- Under höstlovet tränar vi som vanligt tisdag och torsdag i Halörhallen.

- Med start 3 november är vi tyvärr tvungna att korta ner våra tisdagsträningar igen. Vi har då, återigen, endast en timmes halltid 17-18. Med start 3 november gäller dock samling, ombytt och klar till träningsstart, 16.45. Vi kommer att genomföra uppvärmning innan vi vår tillgång till hallen. 


Ledarna P03Snart dags för seriespel och fotografering!
2015-09-22 22:58

Nästa vecka får vi äntligen tillgång till Halörhallen. Alla träningstider som gäller hittar ni i vanlig ordning i Kalendern under P03 på klubbens hemsida. Som vanligt ska alla spelare vara på plats 5 minuter innan träningen börjar, ombytta och klara. I Kalendern hittar ni också säsongens samtliga seriematcher. Vi har ett lag i P03 serie, och ett lag i P02 serie. Många killar kommer att spela matcher i båda lagen, en del kommer enbart att spela i det ena laget. Kallelser kommer i vanlig ordning innan varje match. Vid varje hemmamatch behöver vi hjälp av föräldrar att hantera kiosk och sekretariat. När man klickar på varje enskild hemmamatch i seriespelet ser man vem som ansvarar för kiosk och sekretariat. När man har detta ansvar dyker man upp samtidigt som spelarna vid match, så får man instruktioner på plats av oss ledare. Om man vill byta kiosk eller sekretariatspass så går det bra, men det är viktigt att man verkligen säkrar att någon kommer på sitt pass. För enkelhetens skull har föräldrar till spelare som tillhör orange grupp (se er spelares grupptillhörighet under Truppen på hemsidan), fått pass i P02 serien. Föräldrar till spelare i svart grupp har fått pass i P03 serien. I Kalendern ser man tydligt vilken serie varje match tillhör. Seriematcherna börjar lördag 3 oktober. Uppmuntra gärna killarna att gå och titta när lagkompisarna spelar match, det är extra kul när vi stöttar varandra. Då det nu kommer att bli en hel del matcher, flera på söndagar, så minskar vi något på söndagsträningarna. Vi har kvar en timme, 17-18, där alla är välkomna att komma på en timmes innebandyspel.

 

Vi vill också informera om att det tisdag 29 september kl 18.40 är dags för årets lagfoto samt individuella foto. Fotograferingen sker på Stora Hammars skola. Vi vill självklart att så många som möjligt kan vara med, så vi vill be alla att verkligen försöka delta. Vi tränar tillsammans på Halörhallen till 18.00 den dagen. Därefter byter vi om till medtagna matchkläder som ska bäras under fotograferingen (inga matchkläder på träningen), och vi går tillsammans över till skolan för fotografering 40 minuter senare. Fotograferingen beräknas ta ca 40 minuter. Om man inte kan delta på träningen den dagen så är man självklart ändå välkommen att komma på fotograferingen.

 

Alla har fått information angående Gothia Cup. Vi ledare vill verkligen be alla fundera en extra gång kring detta. Det skulle vara riktigt kul om vi får möjlighet att ha 2 lag med. Det är en extra krydda att kunna heja på varandra inom laget, det märkte vi inte minst under cupen i Helsingborg för någon vecka sedan.

 

Till sist vill vi också slå ett slag för kommande lördags hemmapremiär för vårt A lag, då det även blir invigning av utbyggda Halörhallen. Läs mer på klubbens hemsida.

 

Ledarna P03

 
Våra Sponsorer