Höllviken Innebandy
Helt vanliga stjärnor.
Pojkar 01-02
P01-02
Här lägger vi ut all information och du hittar vår kalender för träningar, seriespel, cuper och andra aktiviteter. Se till att du prenumererar på nyhetsuppdateringar!

Träningstider:

Tisdag: 20.30-22.00 Halörhallen
Onsdag: 20.30-22.00 Halörhallen
Torsdag: 16.30-17.45 Halörhallen
3 senaste matcherna
2017-02-14 22:25
Lite summering av senaste veckan
Lomma-Höllviken 5-2 P01
Killarna kom inte upp i den standard i spelet och den krigarna de visade i Röda Cupen. Lomma effektivt. 
Höllviken-Perstorp 5-5 P00
Ont om folk och tre P02:or fick hoppa in och gjorde det riktigt bra. Bra press av killarna och trots spelövertag och mycket skott på motståndarmålet så trillade baklängesmålen in. När Perstorp gör 2-5  ca 4 min in i sista perioden såg det tungt ut. Men då tar killarna fram det sista de har och gör till slut 5-5 med 15 sekunder kvar. 
Höllviken-Lund 4-3 P01
Många borta men alla i denna truppen är så bra att får vi bara ihop 10 utespelare så räcker det långt. Övertag redan från start, bra spel från alla men "bara" 1-0 efter första. Ännu bättre (felfritt??) spel i andra och proppen ur. 3 mål efter 5,34. Inför 3:e står det kassaskåpssäkert 4-0. I tredje lånar vi ut proppen till Lund som i denna perioden i sin tur drar ur den och gör 3 mål. Slarvigt men vinst trots allt.

Röda Cupen
2017-02-05 20:57

Röda cupen 2017 är över och vi åker hem med en 15:e plats bland 16 deltagande lag!!!??

Fiasko?? Ja, det är kanske lätt att tänka så om man inte var med i Kungälv, men det var det verkligen inte.

Vi tar det från början.

Vi inleder på fredag kväll med match mot Partille, kanske Göteborgs bästa lag i kamp med Lindås Waves.

Vi har grym tändning på bänken och det låter över halva Västra Götaland när vi täcker skott och vinner tekningar. Dennis och Hagge går på två femmor, men låter femmorna bestå av 7 spelare och med fin känsla coachar dom runt samtliga spelare på ett underbart sätt. Spelarna ger verkligen järnet och de ber om att få vila lite extra emellanåt.

Partille leder med 1-3 med 4 min kvar. Då tar tränarna time out och lugnar ner laget och beskriver hur vi ska göra resterande tid. Med 1.24 kvar trycker vi dit 2-3. Sen ut med målvakten och spel 6 mot 5, SMACK!! 3-3 med 45 sekunder kvar. Sen rider vi ut stormen och känner oss som segrare.


Lördag morgon. Ny match mot Tillberga från Västerås, som förlorat första matchen mot Vöikers med 8-2. Detta trodde vi kanske skulle bli en lätt match, men så var det icke. Tillberga visar sig vara riktigt bra och vi lyckas med fantastisk moral hämta upp 0-2 till 2-2, och ytterligare en oavgjord match in på kontot. Det visar sig att Tillberga går vidare till A slutspel efter seger mot Partille, där dom åker ut mot Gothiamästarna och Röda Cupen finalisterna Hovslätt med uddamålet. Lite typiskt är det att vi har ett friläge med 20 sekunder kvar. Mål där och vi går till A.


Vår sista gruppspelsmatch på eftermiddagen går mot Vöikers (som vinner hela turneringen). Jag måste säga att Vöikers är det bästa 01-lag jag set spela innebandy. Vi är riktigt taggade, men Vöikers kör över oss inledningsvis och tar ledningen med 4-0, trots att vi sliter som djur. Men Höllviken ger sig aldrig och vi kämpar på och gör två snygga mål och reducerar till 2-4. Vi ligger på och spelar kanske vår bästa bandy på hela cupen och vi är grymt nära att göra 3-4. Då kontrar Vöikers två gånger och med några fantastiska individuella prestationer bankar dom in två påsar till 2-6. Rättvist, men vi gör det riktigt bra och får mycket beröm från andra lag som tittar på matchen.

Som sagt så vinner Vöikers hela cupen och mosar alla andra lag fram till finalen, så vår prestation växer.


Vi blir alltså sist i gruppen efter en förlust och två oavgjorda matcher, men känslan på kvällens genomgång är inte att vi är deppiga. Tvärtom så känner nog samtliga killar att vi gjort precis allt som står i vår makt och att vi verkligen gett precis allt. 


Idag söndag har vi spelat två stycken placeringsmatcher. 08.00 mot Kungälv. Här förlorar vi på straffar efter att pepprat deras mål i 50 minuter, men lyckas bara få 2-2 efter förlängning. Otroligt att vi inte vinner denna match men vi hade trötta huvuden i denna match. 

Dock avslutar vi snyggt med en kristallklar seger mot Surte med 8-3.


Sammanfattningsvis så har det varit en fantastisk helg tillsammans. Det är med så här tuffa matcher som vi utvecklas och blir bättre och jag känner att vi åker hem som ett klart bättre lag än innan. Detta är riktigt bra innebandyutbildning och nivån är skyhögt över tex Gothia. Vi hamnade i en brutalt tuff grupp och gjorde det riktigt bra. Det känner ni nog allihopa. 


Stort tack till alla! Inte minst till de föräldrar som var på plats och skjutsade oss runt i Kungälv. Extra tack till Zätas mamma som gjorde picknic påsar till alla på bussresan upp. Världsklass!!


Nu tar vi Lomma på onsdag!


//Göran

Tuff helg för 00/01
2016-12-12 09:23

En riktigt tuff helg är över. En helg med mycket sjukdom och skador som stört oss ordentligt. Tre matcher på 2 dagar och vi tar dom i tur och ordning.

P01 mot FC Helsingborg. En match som vi visste skulle bli tuff på förhand. FCH taggade och revanschsugna efter förlusten mot oss i DM. Vi spelar medvetet lågt och vi är med i en period och ligger under med 0-1 efter första. Sen följer vi tyvärr inte vår gameplan till 100% utan börjar tjuva i försvarsspelet och står för högt några gånger. Det utnyttjar ett skickligt FCH några gånger och det smäller till och underläge 0-5 inför sista. Sen drabbas vi av en tveksam 5:a och FCH rullar in några bollar till. Slutresultat 0-8 :-(

Inget snack om att FCH vinner oerhört rättvist men det kändes inte som en 0-8 match. Det blev några bollar för mycket. Jag sticker ut hakan och tror att vi kan ta dom i returen om vi har fullt lag och följer vår gameplan till 100% som i DM.


P00 mot Klippan. Här kändes det som om vi trodde att vi hade vunnit innan matchen startade, vilket är livsfarligt i innebandy. Vi äger matchen, men vi har inte den rätta inställningen och det blir oerhört jämt. Det står 1-1 och 4 minuter kvar när Klippan får straff. Ögge räddar i målet och vi klarar även den efterföljande boxen. Men dryga minten kvar gör vi 2-1 och segern är ett faktum. Stort plus till Ögge som (tror jag) gör sin första hela match i målet. Lysande!!


Munka Ljungby-P01 Sen kvällsmatch mot Munka söndag kl 19.40. Tuffa förutsättningar och vi hade svårt att få ihop ett lag. Tack vare att 2 snälla 02:or ställde upp så blev vi 9 st utespelare. Munka är ett topplag och vi bestämde oss för att spela lågt för att hålla emot.

Vi kämpar och sliter oerhört hela matchen och gör det riktigt, riktigt bra. 1-1 med 1 minut kvar och vi går lite för hårt för ett segermål. Då vänder Munka och gör ett klassmål med 50 sek kvar. Vi gör ett tappert försök i 6 mot 5 men får inte in bollen. Förlust 2-1.

Man ska aldrig vara nöjd efter en förlust, men denna dag känner man sig riktigt stolt som ledare när alla ger mer än 100 %. Vad mer kan man begära? Riktigt bra jobbat! Det var nära att lyckas.


Nu slickar vi såren och försöker få alla friska och skadefria inför Gothia. Vi har en match kvar mot Lönsboda innan dess, och den ska vi ta.


//GöranSegersviten bruten :-(
2016-11-25 21:38

I vår sjunde match för säsongen kom vår första förlust. Det blev 1-3 mot Bjärred och det var inte mycket att säga om det. Visserligen hade vi många chanser, men Bjärred backade hem och spelade smart.

Man kan hitta många anledningar till att det gick som det gick, men ibland måste man inse att det andra laget var bättre.....denna dagen :-). Vi höjer på hatten för ett smart och spelskickligt Bjärred och vi ska se till och ge dom en match när vi spelar returen.


Nu lyfter vi blicken och ser framåt och hjälps åt att höja tempot på träningarna för att utvecklas på ett positivt sätt. Glöm inte att som man tränar spelar man match.


Bra jobbat!

Nu ska jag raka mig...


//Göran


P00 på banan igen
2016-11-20 15:59
Tre härliga poäng och en 7-5 seger mot Skurup i lördags i en mycket märklig match. 2-0 till Höllviken efter första perioden och bra spel. Sedan förloras 2:a perioden med 4-0 och spelet i nivå med Örkelljungamatchen. Underläge 2-4 inför sista alltså. Då vänder matchen igen! Killarna lyder Hagmans enkla råd att " börja spela innebandy igen" och svårare än så var det inte. Killarna vinner sista perioden med 5-1 och alltså matchen med 7-5. Vi hoppas på att vi i framtiden kan spela innebandy i matchens alla tre perioder. Då är detta laget svårt att slå.
 
Våra Sponsorer